• darkblurbg

Blokkades opsporen en pijn bestrijden. Eén eenvoudig, krachtig systeem om totaal welzijn te helpen creëren

Het Totaal WellNES-systeem is in staat om snel en eenvoudig de gezondheid van cliënten te helpen herstellen aan de hand van ons gepatenteerde en geïntegreerde proces dat uit 4 stappen bestaat:

  • Scan en analyse
  • Eerste correctie
  • Structurele correctie
  • Ondersteuning voor blijvend herstel

Als enige biedt NES Health diensten en producten, die samen een uniek geïntegreerd systeem vormen. Een systeem dat het lichaam zowel kan analyseren als helpen corrigeren door aandacht te besteden aan de drie kritische factoren voor gezondheid en welzijn: informatie, energie en biochemie.

Als psycho energetisch therapeut en counselor ben ik al jaren geleden in aanraking gekomen met het NES systeem. Nu, ruim 10 jaar later, vormt het de perfecte aanvulling om cliënten te kunnen aanbieden om op de beste mogelijke manier lichaam, ziel en geest met elkaar in balans te brengen en het best haalbare te creëren.

Inmiddels heb ik al behoorlijk wat ervaring waarin ik ook kan spreken van bijzondere resultaten op fysiek en mentaal vlak. Een zeer breed scala aan klachten zijn verbeterbaar.

Heel eenvoudig uitgelegd wordt er een scan gemaakt van het lichaam die afgezet wordt tegen de perfecte golf. Afwijkingen hiervan worden aangegeven en binnen fenomenale verbanden geplaatst waardoor er een prachtig gelaagd inzicht ontstaat met aanbevelingen om direct te behandelen en op termijn te behandelen.

Wil je weten wat dit systeem voor je kan betekenen vraag dan uitgebreide informatie aan of stuur een mailtje met je vraag.

 

Neem contact op