• darkblurbg

Mijn naam is Frances Krijgsman (1961). Het leven heeft een mooi schilderij van mij gemaakt waar heel veel kleuren en vormen een plekje op hebben gekregen. Vanuit een leeg midden mag ik zonder hokjes of oordelen mijn kennis gebruiken. Mijn werkzame leven ben ik begonnen binnen de finance. Het mooiste aan het werk heb ik altijd de verbinding met mensen gevonden. Hoe je ze kan steunen en stimuleren om zo groot mogelijk te groeien en zo mooi mogelijk te ontplooien. Aangezien dit niet altijd samengaat met de korte termijn bedrijfsbelangen heb ik dan ook de overstap gemaakt in 2004 om mijn eigen bedrijf op te richten, AAO. Against All Odds- tegen alle verwachtingen in is het uiteindelijk toch mogelijk om je doel te bereiken, om te worden wie je werkelijk bent en niet te zijn wat je doet. Klinkt simpel en is het ook en tegelijkertijd een weg die zo lang is als jij vindt dat hij moet zijn.

Met humor, inzicht, levenservaring, passie, verwondering en bewondering neem ik je mee op je weg en kijken wat we tegen komen om aan te gaan.

Om je een indruk te geven van wat ik doe vind je hieronder een overzicht.

Coaching, Counseling, Mediator, Voedingsdeskundige, EMDR, NLP, Systemisch werk- familie opstellingen, Voice Dialogue, Mindfulness based Cognitive Therapy, Emotiemanagement, Hypnotherapie en Traumaverwerking.

Daarnaast ben ik in het bezit van medische basiskennis en ben ik praktitioner reconective healing, Quantum touch en balance breathing en reiki master. Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen en of onze samenwerking klinkt, bel me of maak een afspraak voor een kennismaking.

 

Neem contact op