• darkblurbg

Psycho energetische therapie

Een therapeut luistert naar woorden, ziet non verbale communicatie, houdt rekening met omstandigheden en vorming. Daarnaast maak ik als therapeut gebruik van mijn vermogen om ook energetisch naar je te luisteren. Een voorbeeld hiervan is dat je naar buiten brengt dat alles goed is maar dat er binnen in je een gevoel leeft wat hier niet mee in harmonie is.

Jouw diepste wezen, jouw ziel heeft eigenlijk andere behoeften en andere dingen nodig. Dit zorgt vaak voor het gevoel dat je niet weet welke richting je op wilt, wat je doel is, wat de reden of zin is voor je bestaan. Het kan er voor zorgen dat je het leven niet volledig leeft en dat je zelfs de sprankeling voor het leven verliest en het eigenlijk wel best vindt zo lang het duurt. Echt leven en kunnen genieten van het leven met passie, liefde hartstocht en ook een stuk rust in je hoofd en systeem is een hele andere manier die je laat ervaren hoe het eigenlijk is bedoeld.

Durf de uitdaging voor jezelf aan te gaan en op zoek te gaan naar de ontbrekende puzzelstukjes.

 

Coaching en Counseling

Coaching en counseling is niet het zelfde maar ligt wel in elkaars verlengde.

Coaching werkt op het niveau van gedrag en integratie van inzichten in jezelf zodat je nog beter in staat bent om in kracht, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf door je bestaan te reizen. Gebruik makend van mogelijkheden die je misschien niet voor mogelijk had gehouden. Wanneer jij de beste jij kan zijn die er mogelijk is dan kun je ook de beste jij geven en delen met anderen. Met een gezond zelfrespect en definiëren van grenzen voor jezelf en anderen.

Counseling komt om de hoek kijken wanneer je een probleem of (gedrags)issue hebt waar je last van hebt of wat je beperkt in je functioneren, groei of zijn. Wij kijken samen en als er dieper gekeken moet worden dan neem ik je mee en ben er op je pad om je veiligheid, vertrouwen en hulp te bieden. Het verleden is niet het doel, hier en nu en met een gezonde blik vooruit kijken wel.

 

Neem contact op